Uitleg

Afhangen op de club:

Ga naar 'banenoverzicht'. Klik op een vrije baan, haal 2 of meer passen door de lezer en bevestig. Voor een enkelspel van 1 uur, moet je 2 reserveringen achter elkaar maken (via ‘vrije banen vandaag’).

Als er geen banen meer vrij zijn, klik op een baan en reserveer vanaf het moment dat de bestaande reservering is afgelopen.

Pasje vergeten:

Kies na het kiezen van een baan onderin 'reserveren zonder pas' en gebruik je mijn Captain gegevens (dezelfde als om in te loggen op de website). Je kunt het toetsenbord activeren door op het beeldscherm icoon in de taakbalk te klikken

Reservering vanuit huis:

Via de website ga je naar ‘tennisbaan reserveren’. Je moet hier inloggen met je e-captain gegevens.

Links in het scherm zie je ‘vrije banen vandaag’ of ‘vrije banen morgen’. Kies de tijd dat je wilt starten, selecteer je medespelers en ‘plaats afhanging’.

Voor een dubbelspel staat standaard 1 uur ingesteld, voor enkelspel moet je 2 reserveringen achter elkaar maken om 1 uur te reserveren.

Belangrijk is om op de club je reservering te bevestigen door je reservering aan te klikken en de passen door de lezer te halen in het halletje (anders komt de baan weer vrij voor anderen).