Tijdelijk lidmaatschap nu mogelijk

Tijdelijk lidmaatschap nu mogelijk

Geplaatst op 16-10-2020  -  Categorie: Algemeen

Nu iedereen weer erg beperkt wordt door de ingrijpende Corona-maatregelen, die nu eenmaal nodig zijn om dit verschrikkelijke virus een halt toe te roepen, zijn wij blij en dankbaar dat tennis nog mag doorgaan!

Teamsporten voor volwassenen gaat even niet meer, maar tennis is een sport waar de 1,5 meter afstand prima kan worden gehouden en daarom mogen de clubs open blijven voor trainingen en vrij tennis. Want sporten is fijn en gezond! 

Om dit voor iedereen die het sporten mist, dus ook voor niet-leden van LTV, mogelijk te maken, bieden wij nu een tijdelijk lidmaatschap aan. Voor slechts 10 euro per maand mag je tot eind maart 2021 onbeperkt gebruik maken van de tennisbanen (op reservering en mits ook het weer het toelaat). 

Niemand kan voorspellen wanneer de kantine weer open mag en of er wellicht later deze winter ook weer interne activiteiten (toernooien, husselavonden) zijn toegestaan, maar als dat zo is, mogen de tijdelijke leden daaraan ook deelnemen. 

Heb je interesse in dit tijdelijke lidmaatschap, meld je dan even bij de ledenadministratie (eitartsinimdanedel.[antispam].@ltvnuland.nl). Binnen enkele dagen kan je dan op de tennisbaan staan. 

Voor iedereen: houd afstand en blijf gezond!


logo-ltv-achtergrond-blauw

ADRESGEGEVENS

Sportpark Duyn en Dael
Duyn en Daelseweg 16B, 5391 EE Nuland

BEL ONS

073 532 23 13


© 2022 LTV Nuland