Parkonderhoud - vanaf 21 maart elke donderdagochtend

Parkonderhoud - vanaf 21 maart elke donderdagochtend

Geplaatst op 05-02-2019  -  Categorie: Algemeen

Om ons mooie tennispark op orde te houden is er altijd veel onderhoud nodig. Niet alleen de banen moeten wekelijks worden onderhouden, maar ook het paviljoen en alles daar omheen.

Het bestuur heeft eerder een oproep gedaan wie zich wil aansluiten bij een vrijwilligersgroepje om wekelijks een half dagje op ons park, onder begeleiding van René, al dit onderhoud aan te pakken. Er hebben zich al heel wat vrijwillgers gemeld (wat hebben we toch fijne leden!) en vanaf 21 maart zal op elke donderdagochtend van 9.00 tot 12.00/12.30u aan het onderhoud gewerkt worden.

Onderstaande zaken staan nu al op het programma om aan te pakken:

  • al het straatwerk naar de banen is verzakt en slecht, ook die voor de tennismuur, dit moet opnieuw gelegd worden
  • al het lage groen is totaal overwoekerd en moet in samenwerking met een erkend hoveniersbedrijf worden aangepakt, de bedoeling is dat wij hulp gaan verlenen
  • alle bomen die op ons park staan hebben onderhoud nodig, enkele bomen moeten zelfs worden gerooid, ook dit doen we met behulp van een erkende hovenier maar onze hulp is gewenst
  • er moeten een paar nieuwe bomen komen en nieuwe lage beplanting
  • er moet een nieuwe entree komen, de huidige is verouderd en ziet er niet meer uit
  • met het speelhuisje voor de kinderen moet iets gebeuren, idem met de zandbak er omheen
  • en zo zijn er nog veel meer kleine zaken die aangepakt moeten worden

Je ziet wel, er is veel te doen. Voel je je geroepen en wil je ook graag meehelpen? Meld je dan aan bij René van Niftrik : 06-51247868 of nekazkrap@ltvnuland.nl.

Het moet vooral leuk en gezellig zijn, we staan niet in tarief en als je een keertje niet kunt is dat geen probleem. Is het slecht weer dat slaan we een weekje over. We drinken op zijn tijd een kop koffie met iets lekkers daarbij. We maken een aparte groepsapp aan zodat we gemakkelijk met elkaar kunnen communiceren. Alle hulp is welkom, vakkennis is niet nodig, evenmin als gereedschap, daar zorgt de club voor.

Samen maken we er weer iets moois van!


logo-ltv-achtergrond-blauw

ADRESGEGEVENS

Sportpark Duyn en Dael
Duyn en Daelseweg 16B, 5391 EE Nuland

BEL ONS

073 532 23 13


© 2023 LTV Nuland