Nieuwsoverzicht

Zoeken

Open toernooi was weer geslaagd!

03 september 2019  -  Algemeen
Het Van de Valk Open Dubbeltoernooi, dat van 23 augustus tot 1 september is gespeeld, was wederom een groot succes. Veel mooie tennispartijen, sportiviteit op en gezelligheid naast de baan. Winnaars: Gefeliciteerd! Organisatie en vrijwilligers: Bedankt!

Zonnepanelen

20 augustus 2019  -  Algemeen
Vorige week zijn zonnenpanelen gelegd op het dak van het paviljoen. Dit is én goed voor de wereld, omdat we daarmee duurzame energie opwekken, én goed voor onze eigen portemonnee. Natuurlijk moeten we hiervoor een behoorlijk bedrag investeren, maar vanwege de veel lagere maandelijkse kosten is deze snel terugverdiend.

Geslaagd Helemaal Hollands Husseltoernooi

19 augustus 2019  -  Algemeen
Vrijdag 16 augustus organiseerde LTV Nuland het Helemaal Hollands Husseltoernooi. Met flink wat tenniswedstrijden, oranje versiering, kaas en bitterballen en (vooral) Nederlandstalige muziek bereidden we ons voor op het aanstaande Open Toernooi en de najaarscompetitie. Een mooie muts, drop en appeltaartmix waren er te winnen. Jasper en Tamara, gefeliciteerd met de winst!

Trainingen najaar 2019

05 augustus 2019  -  Algemeen
Volgende week zal er een mail verstuurd worden waarbij iedereen zich weer kan aanmelden voor de nieuwe trainingencyclus die, indien mogelijk, op 1 oktober zal gaan starten.  Let op: De junioren trainingen lopen nog door van 5 september tot en met 20 september. Daarna dient iedereen zich weer opnieuw in te schrijven.   

Fitbit

05 augustus 2019  -  Algemeen
Afgelopen donderdag is een Fitbit gevonden bij de fietsenstalling van LTV Nuland. Mocht deze van iemand zijn , dan graag even contact opnemen met iemand van het bestuur.    

logo-ltv-achtergrond-blauw

ADRESGEGEVENS

Sportpark Duyn en Dael
Duyn en Daelseweg 16B, 5391 EE Nuland

BEL ONS

073 532 23 13


© 2019 LTV Nuland