Nieuwsoverzicht

Zoeken

Parkonderhoud - vanaf 21 maart elke donderdagochtend

05 februari 2019  -  Algemeen
Om ons mooie tennispark op orde te houden is er altijd veel onderhoud nodig. Niet alleen de banen moeten wekelijks worden onderhouden, maar ook het paviljoen en alles daar omheen. Het bestuur heeft eerder een oproep gedaan wie zich wil aansluiten bij een vrijwilligersgroepje om wekelijks een half dagje op ons park, onder begeleiding van René, al dit onderhoud aan te pakken. Er hebben...

Nieuwe spelersbankjes

02 februari 2019  -  Algemeen
Met het geld dat we ontvangen hebben uit de Rabobank Clubkas actie van 2018 hebben we vandaag 4 nieuwe spelersbankjes in gebruik genomen op de banen 1 en 2. Op deze bankjes kan je uiteraard uitrusten, maar hierin kan je ook je spullen droog opbergen tijdens een wedstrijd of training. De oude bankjes zullen worden gebruikt om de kapotte bankjes op de andere banen te vervangen / repareren.

Informatie-avond groenvoorziening tennispark

01 februari 2019  -  Algemeen
Op dinsdag 19 februari om 19.30u nodigt LTV Nuland de buurtbewoners uit voor een informatie-avond inzake de groenvoorzieningen op het tennispark. Deze wordt in het paviljoen gehouden. Groenspecialist Jan Hein Stadhouders zal uitleg komen geven over het onderhoud dat op korte termijn, maar ook de wat langere termijn, zal plaatsvinden aan het park en hoe dit zal worden aangepakt. We vertrouwen ...

Algemene ledenvergadering

22 januari 2019  -  Algemeen
Op 19 maart vindt de algemene ledenvergadering weer plaats van 19.30 tot 21.00u. Wij nodigen alle leden uit om hierbij aanwezig te zijn. Uitnodiging volgt.

Winterweer: Wanneer mag je tennissen?

18 januari 2019  -  Algemeen
Vanwege vorst en sneeuw zijn de tennisbanen soms gesloten.   Vanaf heden zal dit op de website bekend worden gemaakt (bovenaan, rechter kolom of onder de nieuwsberichten als je via een telefoon of tablet kijkt) en niet meer per email. Daar kan je dan ook zien wanneer de banen open of gesloten zijn om te tennissen.  

logo-ltv-achtergrond-blauw

ADRESGEGEVENS

Sportpark Duyn en Dael
Duyn en Daelseweg 16B, 5391 EE Nuland

BEL ONS

073 532 23 13


© 2019 LTV Nuland