Open Dag op 10 april!

Open Dag op 10 april!

Geplaatst op 25-02-2022  -  Categorie: Algemeen

Onze leden weten natuurlijk dat het leuk, gezond, gezellig en fijn is om te tennissen bij LTV Nuland, maar we maken graag nòg meer mensen uit Nuland (en omgeving) enthousiast. Wij organiseren op 10 april een Open Dag!

Een gezellige dag, waarop wij onze liefde voor tennis kunnen delen met vrienden, familie en kennissen en waarop niet-leden op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met tennis en onze mooie vereniging. De dag staat bol van activiteiten om te laten zien wat tennis is en hoe leuk LTV Nuland is.

Wat is er te doen?

Onze trainer verzorgt voor kinderen en volwassenen op alle niveaus enkele proeflessen. Er zijn demonstratiewedstrijden, er is een ballenkanon en iedereen is vrij om te tennissen op de aanwezige banen. Ook is er een kids area met tennisspelletjes en een springkussen. En er zijn prijzen te winnen: met een servicesnelheid meter, paaseieren zoeken voor de kinderen (zoek het gouden ei) en er is ook een loterij, waarvoor bij verschillende winkels in het dorp loten worden uitgedeeld vanaf eind maart.

Bezoekers hoeven alleen hun sportschoenen aan te trekken – wij zorgen voor rackets en ballen.

Dus reserveer de dag in je eigen agenda en vraag familieleden, buren en vrienden om ook een kijkje te komen nemen en de sfeer te proeven.

In de komende weken zullen jullie zeker nog vaker van ons horen. Heb je vragen of ideeën, of vind je het leuk om een handje te helpen, laat het dan graag even weten!

Sportieve groeten,

Werkgroep ledenwerving

Geertje, Mariska, Joëlle, Jara, Marleen, Renske, Rens, Wendy en Ellen


logo-ltv-achtergrond-blauw

ADRESGEGEVENS

Sportpark Duyn en Dael
Duyn en Daelseweg 16B, 5391 EE Nuland

BEL ONS

073 532 23 13


© 2022 LTV Nuland