Laatste kans: trainingen op dinsdag!

Laatste kans: trainingen op dinsdag!

Geplaatst op 25-04-2019  -  Categorie: Algemeen

De zomertrainingen zijn alweer gestart, maar je krijgt nog een allerlaatste kans om je in te schrijven voor een verkorte trainingscyclus op de dinsdagavond.

 

Omdat er tot nu toe niet genoeg aanmeldingen zijn kan er op dinsdagavond nog niet getraind worden, maar zowel de trainster Ornella als de dames die zich hebben ingeschreven, zouden dolgraag ook van de dinsdag een trainingsdag maken.

 

Dus zou je graag (vooral) ná de voorjaarscompetitie en vóór de najaarscompetitie nog wat trainingen meepikken om je techniek en tactiek wat op te vijzelen, meld je dan alsnog aan, alleen of met een groep(je). Je bent altijd welkom!

 

Er kunnen tussen 21 mei en 30 september nog 10 trainingen worden gegeven (in de vakanties is er geen training), maar dan moeten er wel uiterlijk op 7 mei voldoende inschrijvingen zijn om 3 trainingsuren te vullen. De kosten per training zijn gelijk aan de ‘normale’ cyclus van 16 lessen.

 

Hopelijk zien we je inschrijving nog binnenkomen. Daarmee wordt je niet alleen zelf beter in tennis, maar kunnen ook anderen op de dinsdag trainen en het is bovendien goed voor de club als we meer trainingsavonden kunnen bieden.

 

Dus schrijf je vandaag nog in!

 


logo-ltv-achtergrond-blauw

ADRESGEGEVENS

Sportpark Duyn en Dael
Duyn en Daelseweg 16B, 5391 EE Nuland

BEL ONS

073 532 23 13


© 2023 LTV Nuland