Kantinesluiting 29 september 18.00 uur

Kantinesluiting 29 september 18.00 uur

Geplaatst op 29-09-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Nanda van den Akker

Het kabinet heeft tijdens de persconferentie op 28 september nieuwe maatregelen aangekondigd om verdere verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. O.a. sportkantines moeten per vandaag, dinsdag 29 september, om 18.00 uur gesloten worden voor ten minste 3 weken. 

Het tennissen buiten blijft gelukkig mogelijk! Dus zowel de trainingen als het vrij spelen gaan door. Helaas zijn buiten de tennissers geen toeschouwers en/of ouders welkom op de club. We vragen iedereen dan ook pas kort voor de training of vrij spelen te komen en direct daarna weer het tennispark te verlaten en hierbij te letten op de aangegeven routes. Ook ouders van jeugdleden vragen wij de kinderen enkel weg te brengen en op te halen.

De KNLTB zal nog een besluit nemen over het al dan niet door laten gaan van de competities. Uiteraard volgen wij deze berichtgeving op de voet maar houd hiervoor ook zelf de website van KNLTB in de gaten.

Vanzelfsprekend blijft de 1.5 meter regel van toepassing en vragen wij iedereen zich aan de hygiënemaatregelen van het RIVM te houden.


logo-ltv-achtergrond-blauw

ADRESGEGEVENS

Sportpark Duyn en Dael
Duyn en Daelseweg 16B, 5391 EE Nuland

BEL ONS

073 532 23 13


© 2022 LTV Nuland