Jubilarissen en afscheid vrijwilligers

Jubilarissen en afscheid vrijwilligers

Geplaatst op 24-06-2020  -  Categorie: Algemeen

Tijdens de Algemene ledenvergadering die we 22 juni buiten op het tennispark hebben gehouden, hebben we in het bestuur afscheid genomen van maar liefst 3 vrijwilligers: Theo (voorzitter), Nanda (jeugd) en Joop (penningmeester). Zij hebben met hun jarenlange enthousiaste bijdrage veel voor de club betekend en we willen ze dan ook hartelijk danken. Met een bos bloemen en een passend cadeau (zonder de handdruk en kussen...) hebben we ze in het zonnetje gezet. Gelukkig is het bestuur met de komst van Peter en Marie-José weer op sterkte.

Ook stopte Roland na een aantal jaren met zijn commissiewerk voor het Open Toernooi en hem hebben we ook bedankt. Lianne danken wij nog hartelijk voor haar inzet voor de clubkampioenschappen in de afgelopen jaren.

Verder waren er nog bloemen voor drie jubilarissen die al 25 jaar bij LTV Nuland zijn: Ria, Stien en John. Hoewel het geen officieel jubileum is, moet ook vermeld worden dat Wim en Maria al vanaf het ontstaan van de club, 45 jaar geleden, lid zijn. Mooie prestatie!


logo-ltv-achtergrond-blauw

ADRESGEGEVENS

Sportpark Duyn en Dael
Duyn en Daelseweg 16B, 5391 EE Nuland

BEL ONS

073 532 23 13


© 2022 LTV Nuland