Corona update 22 april

Corona update 22 april

Geplaatst op 22-04-2020  -  Categorie: Algemeen

Gisterenavond hebben de meesten van ons wel gezien dat premier Rutte aangekondigd heeft dat er langzaamaan lichte versoepelingen in de Corona-maatregelen kunnen komen. Een van die versoepelingen is het sporten voor kinderen tot 18 jaar, vanaf 28 april. Onder bepaalde voorwaarden.

 

Natuurlijk staan onze jeugdleden te springen om weer de baan op te gaan, maar omdat de voorwaarden nog niet precies allemaal duidelijk zijn, willen we jullie verzoeken nog even geduldig te wachten tot we de precieze spelregels hebben om dit mogelijk te maken. We volgen hiervoor de gemeente en de KNLTB die hiervoor protocollen opstellen, en natuurlijk de geldende RIVM richtlijnen. Tennissen moet veilig zijn voor de spelers, en ook voor ouders, trainers en andere vrijwilligers.

 

Zodra jeugdtrainingen hervat kunnen worden horen jullie van ons, en ook gaan we bekijken of vrij tennissen voor jeugdleden wellicht al mogelijk wordt, en hoe dan. Helaas moeten de volwassenen nog wat langer geduld hebben en de kantine blijft uiteraard sowieso gesloten.

 

Omdat de voorraad bier, frisdrank, voedsel niet onbeperkt houdbaar is en we voorlopig nog niet de kantine in zullen kunnen, gaan we hiervoor een uitverkoop organiseren (met 1,5 meter afstand en zonder handcontact). Op dinsdag 28 april tussen 20 en 21u zal er iemand in de kantine aanwezig zijn om tegen beperkte vergoeding de kort houdbare voorraad te verkopen. Binnenkort zal er een lijst worden verstuurd met de diverse producten waar het om gaat. Het is zonde om weg te gooien, de tennisclub kan een deel van de kosten goedmaken en jullie hebben een lekkere borrel om thuis vakantie, bevrijdingsdag of gewoon de lente te vieren, win-win dus.

 

Blijf gezond!

 

Groeten van het bestuur


logo-ltv-achtergrond-blauw

ADRESGEGEVENS

Sportpark Duyn en Dael
Duyn en Daelseweg 16B, 5391 EE Nuland

BEL ONS

073 532 23 13


© 2022 LTV Nuland