Bestuursleden gezocht

Bestuursleden gezocht

Geplaatst op 27-05-2019  -  Categorie: Algemeen

Over een niet al te lange tijd zullen drie mensen het bestuur gaan verlaten. Dat zijn Nanda (jeugd), Theo (voorzitter) en Joop (penningmeester). Joop vertrekt per 1 januari 2020, Nanda en Theo per 1 maart 2020. Deze sleutelfuncties zullen weer ingevuld moeten worden, anders is de club behoorlijk stuurloos en dat gaat niet. De jeugd moet vertegenwoordigd zijn door een bestuurslid, de penningmeester is verantwoordelijk voor de financiën van de club en de voorzitter is ons gezicht naar buiten toe en vertegenwoordiger van de club. De resterende bestuursleden kunnen en willen de kar niet alleen trekken.

We doen daarom een dringend beroep op onze leden of andere geïnteresseerden om je te melden om één van deze bestuursfuncties op te pakken. Iedereen heeft het druk met werk, familie en vrienden, maar dat geldt ook voor degenen die het bestuurswerk nu doen.  Het is prima te combineren en je wordt uiteraard goed ingewerkt door degene wiens functie je zou overnemen.

Bovendien is het gezellig en je kunt mee bepalen welke stappen we als club zetten. In het tijdperk van een teruglopend aantal leden is dat een leuke uitdaging!

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij ieder van de bestuursleden of via ofni.[antispam].@ltvnuland.nl.

We zien enthousiaste reacties graag tegemoet.


logo-ltv-achtergrond-blauw

ADRESGEGEVENS

Sportpark Duyn en Dael
Duyn en Daelseweg 16B, 5391 EE Nuland

BEL ONS

073 532 23 13


© 2024 LTV Nuland