Datum: 19-05-2017

Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch en LTV Nuland gaan de komende tijd samenwerken.Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch en LTV Nuland gaan de komende tijd samenwerken waarbij het in Nuland gelegen hotel hoofdsponsor wordt van de lokale tennisvereniging. De ambities van beide partijen passen goed bij elkaar en zo zullen beiden gaan samenwerken op diverse punten.

 

Zo zal het belangrijkste toernooi van LTV Nuland voortaan het Van der Valk Nuland Open Dubbel toernooi gaan heten en ook zodanig in de regio en bij de Tennisbond gepromoot gaan worden. Tijdens het toernooi dat plaatsvindt van 25 augustus t/m 3 september 2017 wordt de catering verzorgd door de cateringservice van Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch. Daarnaast worden er aan de winnaars van het toernooi Van der Valk cadeaubonnen uitgereikt. Beide partijen kijken uit naar de actieve samenwerking en uiteraard zeker naar een sportieve en culinaire periode.Terug naar nieuwsoverzicht
Vorige pagina

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Clubkampioenschappen 2016 Clubkampioenschappen 2016
Huldiging clubkampioenen en winnende competitieteams 2017

Op 17 juni vond de prijsuitreiking van de clubkampioenschappen plaats en werden de winnende competitieteams in het zonnetje gezet.

Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch nieuwe hoofdsponsor LTV Nuland

Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch en LTV Nuland gaan de komende tijd samenwerken.

Koop nu met korting je toegangskaartje voor Ricoh Open

Koop nu met korting je toegangskaartje voor Ricoh Open en verdien geld voor de clubkas!

 

Bekijk alle nieuwsberichten

 

 

www.knltb.nl