Datum: 19-05-2017

Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch en LTV Nuland gaan de komende tijd samenwerken.Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch en LTV Nuland gaan de komende tijd samenwerken waarbij het in Nuland gelegen hotel hoofdsponsor wordt van de lokale tennisvereniging. De ambities van beide partijen passen goed bij elkaar en zo zullen beiden gaan samenwerken op diverse punten.

 

Zo zal het belangrijkste toernooi van LTV Nuland voortaan het Van der Valk Nuland Open Dubbel toernooi gaan heten en ook zodanig in de regio en bij de Tennisbond gepromoot gaan worden. Tijdens het toernooi dat plaatsvindt van 25 augustus t/m 3 september 2017 wordt de catering verzorgd door de cateringservice van Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch. Daarnaast worden er aan de winnaars van het toernooi Van der Valk cadeaubonnen uitgereikt. Beide partijen kijken uit naar de actieve samenwerking en uiteraard zeker naar een sportieve en culinaire periode.Terug naar nieuwsoverzicht
Vorige pagina

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Wihabo kickoff toernooi 2018 Wihabo kickoff toernooi 2018
Albert Heijn Sportactie

LTV Nuland doet dit jaar opnieuw mee aan de Albert Heijn Sportactie. Kies uit een van de Maak-tennis-met-kennis-activiteiten!

Van der Valk Nuland Open Dubbel Toernooi 2018

Vrijdag 24 augustus a.s.gaat het Van der Valk Open Dubbel Toernooi 2018 van start. 

Veel tennisplezier toegewenst voor alle deelnemers!!

Clubkampioenschappen 2018

Beste leden,

 

Vanaf dinsdag 18 september tot en met vrijdag 28 september 2018 zullen de clubkampioenschappen gehouden worden! Er zal worden gespeeld in DD (dames dubbel), HD (heren dubbel) en GD (gemengd dubbel) en alle deelnemers worden ingedeeld op zijn of haar sterkte. Je kunt je inschrijven via toernooi.nl of via de nieuwe omgeving mijnknltb.toernooi.

Vanaf zaterdag 15 september worden de wedstrijden gepubliceerd. 

Geef je nu snel op en hopelijk tot dan!

 

Sportieve groet, 

 

Clubkampioenschappencommissie. 

Bekijk alle nieuwsberichten

 

 

www.knltb.nl