Datum: 31-03-2018

Lekker voordelig tennissen tijdens de zomermaanden? Voor slechts 25 euro kun je van mei t/m augustus onbeperkt een balletje komen slaan.

Deze zomer lekker sportief buiten bezig zijn? Bijvoorbeeld omdat je teamsport een zomerstop heeft of gewoon omdat het leuk vindt buiten te sporten nu het lekker lang licht is. Dan is het zomerlidmaatschap bij LTV Nuland misschien iets voor jou.

 

Onbeperkt gebruik tennisbanen
Het zomerlidmaatschap loopt van 1 mei t/m 31 augustus 2018. Tijdens deze vier maanden kun je onbeperkt gebruik maken van de 6 verlichte kunstgrasbanen*. En wat denk je van een lekker drankje na afloop op het mooie terras van ons gezellige paviljoen?

 

Prijzen zomerlidmaatschap 2018

Zomerlidmaatschap vanaf 15 jaar (mei t/m augustus): € 25,-

Er worden geen inschrijfkosten berekend.

 

Inschrijven

Schrijf je hier snel en eenvoudig in voor het zomerlidmaatschap. Vermeld je naam, leeftijd en telefoonnummer. Heb je ook interesse om enkele tennistrainingen te volgen om de basistechnieken (opnieuw) onder de knie te krijgen. Geef dit dan aan jouw mail. Voor deze trainingen worden wel extra kosten in rekening gebracht.

 

*Beschikbaarheid banen werkt op basis van afhangsysteem op het tennispark. Terug naar nieuwsoverzicht
Vorige pagina

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Wihabo kickoff toernooi 2018 Wihabo kickoff toernooi 2018
Van der Valk Nuland Open Dubbeltoernooi 2018

De inschrijving is geopend! Ga nu naar  www.toernooi.nl om je in te schrijven voor het Van der Valk Nuland Open Dubbeltoernooi 2018. 

Wihabo kick-off toernooi mooie aftrap voor competitie

Maar liefst 11 competitieteams namen deel aan het Wihabo kick-off toernooi op zaterdag 31 maart. Een geslaagde voorbereiding op de voorjaarscompetitie die op 5 april van start gaat.

Zomerlidmaatschap extra voordelig in 2018

Lekker voordelig tennissen tijdens de zomermaanden? Voor slechts 25 euro kun je van mei t/m augustus onbeperkt een balletje komen slaan.

Bekijk alle nieuwsberichten

 

 

www.knltb.nl