Start proeflidmaatschap vanaf april


Datum: 04-03-2017

Ontdekken of tennis iets voor jou is? Maak voordelig kennis met de sport bij LTV Nuland.

In april start LTV Nuland weer met een ronde proeflessen. Voor een beperkt bedrag ben je vier maanden lid van de vereniging en krijg je 10 tennislessen van een professionele trainer. Een mooie gelegenheid om te ontdekken of tennis wat voor jou is. Misschien schuilt er wel een ongekend talent in je of anders vind je het in elk geval hopelijk erg leuk!

 

Schrijf je in!*

Voor senioren zijn de kosten € 62,50. Dit is inclusief proeflidmaatschap van april t/m juli (€ 25,00) en serie van 10 tennislessen (€ 37,50).

Voor jeugd zijn de kosten € 50,-. Je mag dan gratis gebruik maken van een racket. Word je na vier maanden lid van de vereniging, dan wordt het tennisracket van jou!

De inschrijfformulieren vind je hier.

 

*Deelname aan een proeflidmaatschap met serie van 10 tennislessen is slechts éénmaal mogelijk.Terug naar nieuwsoverzicht
Vorige pagina

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Wihabo kickoff toernooi 2018 Wihabo kickoff toernooi 2018
Banen niet beschikbaar ivm jeugdcompetitie

Op zondag 28 oktober spelen er 3 jeugdteams thuis vanaf 10 uur tot ca. 13 uur. Gelieve hier rekening mee te houden ivm de baanbezetting. 

Albert Heijn Sportactie

LTV Nuland doet dit jaar opnieuw mee aan de Albert Heijn Sportactie. Kies uit een van de Maak-tennis-met-kennis-activiteiten!

Van der Valk Nuland Open Dubbel Toernooi 2018

Vrijdag 24 augustus a.s.gaat het Van der Valk Open Dubbel Toernooi 2018 van start. 

Veel tennisplezier toegewenst voor alle deelnemers!!

Bekijk alle nieuwsberichten

 

 

www.knltb.nl