Start proeflidmaatschap vanaf april


Datum: 04-03-2017

Ontdekken of tennis iets voor jou is? Maak voordelig kennis met de sport bij LTV Nuland.

In april start LTV Nuland weer met een ronde proeflessen. Voor een beperkt bedrag ben je vier maanden lid van de vereniging en krijg je 10 tennislessen van een professionele trainer. Een mooie gelegenheid om te ontdekken of tennis wat voor jou is. Misschien schuilt er wel een ongekend talent in je of anders vind je het in elk geval hopelijk erg leuk!

 

Schrijf je in!*

Voor senioren zijn de kosten € 62,50. Dit is inclusief proeflidmaatschap van april t/m juli (€ 25,00) en serie van 10 tennislessen (€ 37,50).

Voor jeugd zijn de kosten € 50,-. Je mag dan gratis gebruik maken van een racket. Word je na vier maanden lid van de vereniging, dan wordt het tennisracket van jou!

De inschrijfformulieren vind je hier.

 

*Deelname aan een proeflidmaatschap met serie van 10 tennislessen is slechts éénmaal mogelijk.Terug naar nieuwsoverzicht
Vorige pagina

Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Wihabo kickoff toernooi 2018 Wihabo kickoff toernooi 2018
Van der Valk Nuland Open Dubbel Toernooi 2018

Vrijdag 24 augustus a.s.gaat het Van der Valk Open Dubbel Toernooi 2018 van start. 

Veel tennisplezier toegewenst voor alle deelnemers!!

Clubkampioenschappen 2018

Beste leden,

 

Vanaf dinsdag 18 september tot en met vrijdag 28 september 2018 zullen de clubkampioenschappen gehouden worden! Er zal worden gespeeld in DD (dames dubbel), HD (heren dubbel) en GD (gemengd dubbel) en alle deelnemers worden ingedeeld op zijn of haar sterkte. Je kunt je inschrijven via toernooi.nl of via de nieuwe omgeving mijnknltb.toernooi.

Vanaf zaterdag 15 september worden de wedstrijden gepubliceerd. 

Geef je nu snel op en hopelijk tot dan!

 

Sportieve groet, 

 

Clubkampioenschappencommissie. 

Privacyreglement AVG LTV Nuland

Vanaf vandaag 25 mei, wordt de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Dit is een Europese Wetgeving welke het voor personen duidelijker moet maken wat bedrijven en andere organisaties met hun persoonsgegevens doen. 

 

Ook wij hebben, hier als vereniging, mee te maken. Daarom hebben we zoals de AVG dit van ons verlangt een privacy beleid opgesteld waarin staat omschreven welke gegevens we van onze leden verwerken en waarom we dit doen. 

In de bijlage kun je hier meer over lezen. 

 

 

We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur van LTV Nuland

 

Bekijk alle nieuwsberichten

 

 

www.knltb.nl