Vrienden van LTV Nuland Toernooi

23 maart 2024


De vrienden van LTV Nuland – GAME, SET, MATCH!

Een open dag en toernooi in één. Dus schrijf je snel in, alleen of als koppel.

Tijdens de open dag van LTV Nuland ontvangen we graag al onze eigen leden en natuurlijk al hun vrienden (en kennissen, en buren, en familie, en…). Deze dag zullen we onderling tenniswedstrijdjes spelen tijdens het

 

Vrienden van LTV Nuland toernooi

 

Uiteraard is er alle ruimte om na te kletsen in ons clubhuis of met mooi weer op ons terras, om de gezellige sfeer te proeven op onze club. Ook aan de kleine toeschouwers is gedacht deze dag, er zijn diverse activiteiten te doen voor kinderen. Een mooie mogelijkheid dus om zelf of je vrienden kennis te laten maken met LTV Nuland. Enthousiast geworden? Geef je dan alleen of als tweetal op. Dit kan via het volgende mailadres: [email protected]. Geef graag in de aanmelding aan of er sprake is van tenniservaring of niet. Geef je je alleen op, dan gaan wij op zoek naar een geschikt maatje om het toernooi mee te spelen.

 

Wanneer: zondag 7 april 2024

Hoe laat: van 10.00u tot ongeveer 14.00u (start toernooi 10.30u)

Voor wie: iedereen!

 

Activeer dus al je vrienden, zodat we er samen een gezellig vrienden van LTV Nuland toernooi van kunnen maken. We zien je graag tijdens deze open dag; game, set, match!

Poster open dag 2024.pdf

Nieuwscategorieën