Vacatures

Vrijwilligers gezocht!

Zoals iedere club of vereniging draait ook LTV Nuland op de inzet van vrijwilligers. En zoals er bij iedere club of vereniging altijd een tekort is aan vrijwilligers, geldt dat voor LTV Nuland ook.

 

Daarom vind je hier een overzicht van de openstaande vacatures en doen we een dringende oproep aan alle leden om je in te zetten in een commissie of in het bestuur. Dit is niet alleen erg belangrijk voor het goed draaien van de vereniging, maar bovendien erg leuk. En vele handen maken licht werk! Wil je je melden als vrijwilliger? Bellen of mailen kan altijd. De telefoonnummers van de bestuursleden staan bij organisatie, mailen kan naar info@ltvnuland.nl.

 

Mocht je wel graag iets doen voor de vereniging, maar zijn er geen open vacatures die bij je passen, meld je dan ook, want er is genoeg te doen en er is zeker iets wat jij wel leuk vindt.

 

 

Vacature: Lid van de sponsorcommissie

Net als andere verenigingen is ook LTV Nuland voor gezonde financiën afhankelijk van sponsoren. Om sponsoren te werven en te houden, is een sponsorcommissie in het leven geroepen. Momenteel is er pas een lid van deze commissie, voor een goede uitvoering van de taken zoeken we nog minimaal twee nieuwe leden.

Wij vragen:

Mensen die goed zijn in het leggen en onderhouden van contacten met de diverse (vooral Nulandse) bedrijven. Er ligt inmiddels een kant en klaar sponsorplan, dat moet onder de aandacht van sponsoren gebracht worden er moeten sponsorcontracten worden afgesloten. Deze commissie is nieuw, dus de leden die hierin zouden zitten kunnen zelf bepalen hoe ze dit willen aanpakken.

Wij bieden:

Een gezellig team van vrijwilligers, veel waardering, een jaarlijks vrijwilligers-event, een leuke toevoeging aan je CV.

 

Vacature: Lid van de jeugdcommissie

De jeugdcommissie van LTV Nuland houdt zich bezig met alles wat de jeugdleden aangaat. Deze commissie zorgt er vooral voor dat er leuke activiteiten worden georganiseerd voor de jeugdleden door het jaar heen.

Wij vragen:

Iemand die af en toe een toernooi mee wil organiseren voor de jeugdleden. Deze functie is zeer geschikt voor jonge mensen (vanaf ongeveer 15 jaar) die graag met kinderen omgaan en, met hulp van meer ervaren vrijwilligers, graag hun steentje bijdragen.

Wij bieden:

Een gezellig team van vrijwilligers, veel waardering, een jaarlijks vrijwilligers-event, een leuke toevoeging aan je CV.

 

Vacature: Lid van de commissie voor de organisatie van de Single clubkampioenschappen

De Single clubkampioenschappen worden jaarlijks georganiseerd in juni. Wij zoeken iemand die deze goed lopende commissie wil aanvullen.

Wij vragen:

Iemand die zich enkele weken per jaar (van ongeveer april tot en met juni) wil inzetten om dit goed lopende toernooi mede mogelijk te maken. Taken zijn onder andere het treffen van diverse voorbereidingen, het maken van een toernooiplanning, het bijhouden van uitslagen en het bewaken van de goede sfeer. Er zijn ook altijd ervaren commissieleden om op terug te vallen.

Wij bieden:

Een gezellig team van vrijwilligers, veel waardering, een jaarlijks vrijwilligers-event, een leuke toevoeging aan je CV.

 

Vacature: Lid van de Open Toernooi Commissie

Het Open Toernooi is het belangrijkste toernooi voor de club en wordt dit jaar gespeeld in week 35. Wij zoeken iemand die deze goed lopende commissie wil aanvullen.

Wij vragen:

Iemand die zich jaarlijks (van ongeveer maart tot en met september) wil inzetten om dit goed lopende toernooi mede mogelijk te maken. Taken zijn onder andere het treffen van diverse voorbereidingen (die beginnen al maanden van te voren: alle oud deelnemers worden benaderd met het verzoek om weer mee te spelen, het reglement wordt opgesteld, er worden posters gemaakt en naar overige clubs gestuurd etc), het maken van een toernooiplanning (met name hiervoor wordt iemand gezocht die ervaring heeft met het werken met computers), het bijhouden van uitslagen en het bewaken van de goede sfeer. Er zijn ook altijd ervaren commissieleden om op terug te vallen.

Wij bieden:

Een gezellig team van vrijwilligers, veel waardering, een jaarlijks vrijwilligers-event, een leuke toevoeging aan je CV.

 

Vacature: Beheerder van de automatisering

LTV Nuland maakt gebruik van E-Captain, een geautomatiseerd pakket waarmee de financiële administratie en de ledenadministratie worden gevoerd, waarmee mailgroepen worden beheerd en waarin de bardienstplanning wordt gedaan. Ook worden in de bestuurskamer computers gebruikt met toegang naar bijvoorbeeld Toernooi.nl en de toernooiplanner. Wij zoeken iemand die de automatisering wil onderhouden en beheren.

Wij vragen:

Iemand die handig is met computers (ervaring met E-Captain is zeker niet nodig!) die enkele uurtjes per maand wil besteden aan het onderhouden en beheren van de automatisering. Taken zijn bijvoorbeeld het aanmaken / wijzigen van login-gegevens voor vrijwilligers, en het oplossen van eventuele problemen met de computers in het clubhuis.

Wij bieden:

Een gezellig team van vrijwilligers, veel waardering, een jaarlijks vrijwilligers-event, een leuke toevoeging aan je CV.

 

Vacature: EHBO-er

Hoewel niet verplicht, vinden wij het belangrijk dat er, met name tijdens het Open Toernooi, altijd een of meerdere EHBO-ers aanwezig zijn op het tennispark. Het is een taak van de vereniging om te zorgen voor de veiligheid van de deelnemers aan het toernooi en andere aanwezigen. Daarom zoeken wij mensen met een EHBO-diploma die een of meerdere dagdelen van het Open Toernooi paraat willen staan om eerste hulp te verlenen.

Wij vragen alle leden met een EHBO-diploma om zich te melden als vrijwilliger voor het Open Toernooi. Hiermee kunnen namelijk de kosten van het inschakelen van externe EHBO-ers worden uitgespaard en kunnen we als vereniging laten zien dat we professioneel met ons toernooi omgaan.

Wij bieden:

Een gezellige dag op het tennispark tijdens een goedlopend toernooi, veel waardering en hopelijk weinig ongelukken.


Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Wihabo kickoff toernooi 2018 Wihabo kickoff toernooi 2018
Banen niet beschikbaar ivm jeugdcompetitie

Op zondag 28 oktober spelen er 3 jeugdteams thuis vanaf 10 uur tot ca. 13 uur. Gelieve hier rekening mee te houden ivm de baanbezetting. 

Albert Heijn Sportactie

LTV Nuland doet dit jaar opnieuw mee aan de Albert Heijn Sportactie. Kies uit een van de Maak-tennis-met-kennis-activiteiten!

Van der Valk Nuland Open Dubbel Toernooi 2018

Vrijdag 24 augustus a.s.gaat het Van der Valk Open Dubbel Toernooi 2018 van start. 

Veel tennisplezier toegewenst voor alle deelnemers!!

Bekijk alle nieuwsberichten

 

 

www.knltb.nl