Toernooien jeugd

Voor de jeugd organiseren we door het jaar heen diverse toernooien. De organisatie is in handen van de commissie "Jeugd dagevenementen". Hier kan je vinden wie er in deze commissie zitten.

 

Helaas is het nu zo dat we met een krappe bezetting van de jeugdcommissie zitten. Ook in de interesses lijken aanzienlijk minder te worden voor toernooien ivm het hele jaar doorlopende competities. Sommige toernooien willen we toch niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. 

 

Mocht je interesse hebben om wat leuks te organiseren voor de jeugd dan ben je van harte welkom!

 

De volgende toernooien staan op het programma: 

  1. Tennisinstuif  
  2. Uitwisseling Nuland Geffen 
  3. Jong en oud toernooi
  4. Clubkampioenschappen
  5. Oliebollentoernooi 

Jong en oud toernooi

Dit toernooi is het leukste familietoernooi van het jaar! Jeugdleden spelen samen met een familielid of kennis dubbelwedstrijdjes. Niets leuker dan samen met je papa, oma, tante of buurman een potje tennis spelen tegen andere jong/oud koppels. De kinderen staan centraal, het toernooi is echt voor hen bedoeld. Een superleuke manier voor de kids om hun ouders, familie of kennissen te laten zien wat zij allemaal al geleerd hebben.

 

Clubkampioenschappen

De clubkampioenschappen keren ieder jaar weer terug. Sinds 2013 vinden de jeugd en senioren kampioenschappen tegelijk plaats. Zo zien de kinderen de volwassenen spelen en andersom. De meeste kinderen die trainen en/of competitie spelen doen mee. Het is niet verplicht, maar wel erg leuk en goed om tegen leeftijdsgenootjes binnen de club te spelen. Als je meedoet, is het naast een keuzeonderdeel verplicht om te enkelen.

 

Oliebollentoernooi

Dit is de afsluiter van het tennisjaar. Een supergezellig jeugdtoernooi met tussendoor lekker warme chocomel en oliebollen. Op naar het nieuwe jaar!

 

 

 


Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Wihabo kickoff toernooi 2018 Wihabo kickoff toernooi 2018
Banen niet beschikbaar ivm jeugdcompetitie

Op zondag 28 oktober spelen er 3 jeugdteams thuis vanaf 10 uur tot ca. 13 uur. Gelieve hier rekening mee te houden ivm de baanbezetting. 

Albert Heijn Sportactie

LTV Nuland doet dit jaar opnieuw mee aan de Albert Heijn Sportactie. Kies uit een van de Maak-tennis-met-kennis-activiteiten!

Van der Valk Nuland Open Dubbel Toernooi 2018

Vrijdag 24 augustus a.s.gaat het Van der Valk Open Dubbel Toernooi 2018 van start. 

Veel tennisplezier toegewenst voor alle deelnemers!!

Bekijk alle nieuwsberichten

 

 

www.knltb.nl