Bardienst

De bardiensten bij LTV Nuland worden verzorgd door de leden.

 

Bij LTV Nuland is bardienst draaien niet verplicht. Wel heeft het veel voordelen:

  • je ontmoet op deze manier andere leden die je beter leert kennen en wie weet doe je op deze manier nieuwe tennismaatjes op
  • je kan er een deel van je contributie mee terugverdienen: voor elke dienst van 3,5 uur ontvang je een vergoeding van € 25
  • je wordt in principe slechts 2 keer per jaar ingedeeld; alle bardienst-vrijwilligers samen zorgen er zo voor dat er op vrijwel elk moment dat er getennist wordt ook een drankje te verkrijgen is

Download:

>> Reserveleden bardiensten

>> Bardienstreglement

>> Sleuteladressen 

 

Ruilen van diensten 

Ben je verhinderd? Dan moet je zelf je dienst ruilen. Een lijst met namen en nummers vind je hierboven. Geef de geruilde dienst aan op de lijst naast de kassa in het clubhuis. Mocht je een dienst hebben met meerdere personen, laat dan die personen ook weten dat je geruild hebt!

 

Problemen? 

Meld deze altijd eerst bij het sleuteladres.Die persoon is tijdens zijn of haar weken verantwoordelijk voor een goede invulling van de diensten. In noodgevallen neem je contact op met Romy Derks via 06-57918100 of met een lid van de paviljoencommissie.  

 

Extra diensten draaien 

Vind je het leuk om meer dan twee bardiensten te draaien? Geef dit dan door aan de bardienstcoördinator.

 

Slecht weer

Als het twijfelachtig/slecht weer is, kom dan altijd naar het paviljoen als je bardienst hebt; wanneer er geen of heel weinig leden (1 veld bezet) actief zijn, vraag dan of ze het erg vinden dat je de bar sluit en naar huis gaat; iemand die op deze manier een bardienst niet hoeft te draaien, zou dat aan Romy Derks kunnen laten weten, zodat diegene later in het jaar opnieuw gevraagd kan worden voor een dienst.

 

Let op!  

Wanneer een toernooi of competitiedag later begint of vervalt, dan moet het team of de organisatie van het toernooi zelf de bardienst informeren. Vergeet niet óók Romy Derks even de gewijzigde tijd door te geven.


Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Wihabo kickoff toernooi 2018 Wihabo kickoff toernooi 2018
Van der Valk Nuland Open Dubbel Toernooi 2018

Vrijdag 24 augustus a.s.gaat het Van der Valk Open Dubbel Toernooi 2018 van start. 

Veel tennisplezier toegewenst voor alle deelnemers!!

Clubkampioenschappen 2018

Beste leden,

 

Vanaf dinsdag 18 september tot en met vrijdag 28 september 2018 zullen de clubkampioenschappen gehouden worden! Er zal worden gespeeld in DD (dames dubbel), HD (heren dubbel) en GD (gemengd dubbel) en alle deelnemers worden ingedeeld op zijn of haar sterkte. Je kunt je inschrijven via toernooi.nl of via de nieuwe omgeving mijnknltb.toernooi.

Vanaf zaterdag 15 september worden de wedstrijden gepubliceerd. 

Geef je nu snel op en hopelijk tot dan!

 

Sportieve groet, 

 

Clubkampioenschappencommissie. 

Privacyreglement AVG LTV Nuland

Vanaf vandaag 25 mei, wordt de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Dit is een Europese Wetgeving welke het voor personen duidelijker moet maken wat bedrijven en andere organisaties met hun persoonsgegevens doen. 

 

Ook wij hebben, hier als vereniging, mee te maken. Daarom hebben we zoals de AVG dit van ons verlangt een privacy beleid opgesteld waarin staat omschreven welke gegevens we van onze leden verwerken en waarom we dit doen. 

In de bijlage kun je hier meer over lezen. 

 

 

We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur van LTV Nuland

 

Bekijk alle nieuwsberichten

 

 

www.knltb.nl