Reglementen

LTV Nuland wil graag dat alle tennisliefhebbers zich thuis voelen bij de vereniging. Daarvoor hebben we met elkaar enkele regels opgesteld. Deze vind je in het welbekende 'groene boekje'. Dit ledeninformatieboekje verschijnt ieder jaar. Het is hét naslagwerk voor ledenlijsten, paviljoendiensten, de jaarkalender en alle reglementen. Uiteraard kun je de informatie ook hieronder downloaden.

 

Download:

>> Huishoudelijk reglement

>> Lesreglement

>> Reglement verhuur tennisbanen voor eigen activiteiten

 

Winterprotocol:

 

Bij winterse omstandigheden gelden onderstaande regels omtrent de bespeelbaarheid en bescherming van de banen. Er wordt verwacht dat iedereen zich aan deze regels houdt, om de levensduur en kwaliteit van de banen te behouden.

 

Droge vorst: Spelen op de banen bij deze vorst geeft geen problemen. Uiteraard is de mat wel hard. Zogenaamde “droge” vorst tot circa 10 graden onder nul heeft geen effect op de speeleigenschappen van het veld. Er kan dan gewoon gespeeld worden.
Extreme vorst: Bij zeer strenge vorst, dat wil zeggen onder -10 graden, is het gebruik van de banen verboden. Bij deze lagere temperaturen veranderen de eigenschappen van het veld, verharden de vezels en worden deze gevoeliger voor schade.
Sneeuw: De sneeuw mag niet worden verwijderd omdat dan de mat kan worden beschadigd. Daarnaast wordt er dan mogelijk instrooi zand meegenomen. Betreden van een besneeuwd veld is verboden omdat er dan ijsvorming ontstaat welke zich aan de mat vasthecht en daardoor langzamer ontdooit.
IJsvorming: Is er sprake van ijsvorming, dan nooit de banen betreden/bespelen.
IJzel: Bespeling van de banen is in deze omstandigheden verboden. Vezels waarop zich ijs afzet kunnen bij betreding breken.
Dooi: Bij dooi mag er niet worden getennist. Door de bevroren ondergrond kan neerslag niet afgevoerd worden totdat de vorst uit de grond is. De banen moeten dan gesloten blijven. Mogelijk zijn de banen daarna enigszins zacht, maar deze stabiliseren zich weer na enige tijd bespeling.


Communicatie

Het bestuur bepaalt of de banen bespeelbaar zijn (waarvoor kenners worden ingeschakeld). Bij winterse omstandigheden zullen de banen dagelijks 2x gecontroleerd worden.

Als je wilt weten wanneer de banen weer open zijn, de training  of je bardienst doorgaan, neem contact op met een van de bestuursleden.


Deze website is gerealiseerd door: DigiFactory Webworks
Ladies evening 2017 Ladies evening 2017
Alleen nog PIN in het paviljoen

Vanaf 15 maart is het alleen nog mogelijk om met de PIN te betalen in het paviljoen. 

Rabo clubkasactie levert 427 euro op

Bedankt voor de stemmen!

 

Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch nieuwe hoofdsponsor LTV Nuland

Van der Valk Hotel Nuland-'s-Hertogenbosch en LTV Nuland gaan de komende tijd samenwerken.

Bekijk alle nieuwsberichten

 

 

www.knltb.nl